Udstillinger

Kunstnersammenslutningen Fuga slår dørene op for

30 års JUBILÆUMSUDSTILLING

i BRØNDSALEN den 3. – 9. april 2022.

Kunstnersammenslutningen Fuga blev stiftet af 2 professionelle malere, nemlig Inge Smith Hansen og Jette Botschinsky, som begge stadig er medlemmer af Fuga. Den første udstilling i 1994 blev afholdt i Brøndsalen på Frederiksberg, som stadig er Fugas foretrukne udstillingssted.

Det er de 6 kunstnere i FUGA, Inge Smith Hansen, Birte Claire, Jette Botschinsky, Niels Thune Højberg, Gunnar Qvist og Kaj Nielsen, der står bag denne på én gang fantasifulde,harmoniske og varierende sammensætning, hvor i alt 14 kunstnere præsenterer hver deres styrke, som tilsammen ender i en Fuga af modspil og medspil. En Fuga af fabulerende, koloristiske og humoristiske kunstværker vil smykke BRØNDSALEN på Frederiksberg.

Kunstnersammenslutningen Fuga er kendt for, med deres Forårsudstilling i Brøndsalen, at præsentere en bred palet af kunst, så alle beskuerens sanser bliver vakt. De besøgende vil kunne opleve en sand fryd for øje og sjæl, når FUGA ”spiller op” for at indvie det store publikum i kunstens forunderlige verden.

Gæsteudstillerne er Anna-Marie Bonde, Birgit Wisti, Tove Andresen, Søren Amsnæs, Gorm Biering-Sørensen, Helge Voldberg, Pia Bæk Jensen, Elisabeth Nina Petersen og Hanne Trein.

På ferniserings dagen, søndag den 3. april åbent kl. 14.00 – 17.00.

MF Jan E. Jørgensen vil holde åbningstalen.

Åbningstider: hverdage kl. 11.00 – 18.00, lørdag kl. 11.00 – 17.00.

FRI ENTRÉ ALLE DAG

Comments are closed.