Udstillinger

Veloverstået forårsudstilling.

Tak til alle besøgende og gæsteudstillere!

FUGA inviterede til spændende udstilling.

14 professionelle kunstnere udstillede malerier og skulpturer

Fernisering

Søndag den 17. marts kl. 14 – 17

Åbningstale ved
Nikolaj Bøgh
Rådmand på Frederiksberg

Åbningstider:
Søndag kl. 14 – 17. Hverdage kl. 11 – 18. Lørdag kl. 11 – 17.
Gratis entre under hele udstillingen

 *

Lodtrækning. Bliv Støttemedlem til FUGA
For 100 kr. om året kan du blive Støttemedlem.
Tilmeld dig ved indgangen, og deltag i lodtrækningen om et kunstværk.
Vinderen bliver udtrukket lørdag den 23. marts kl. 15.00.

Udover Fuga Art kunst var det med stor glæde at kunne vise kunst fra nedenstående gæstekunstnere.

 *

Det er med stor glæde og tilfredshed at vi kan præsentere de 10 gæstekunstnere

Klik på værkerne for at se flere værker fra kunstnerne. Bestemt et besøg værd!

Lisbeth Holst Gundersen

Skulptør   

Lisbeth Holst Gundersen´s unikke bronzeskulpturer genskaber det tredimensionelle udtryk i den gyldne bronze og de mørke skygger. Hun arbejder med fragmenter af heste, men også danserindernes fine ynde og lethed. Skulpturer med kærlighed, sammenhold, lethed og styrke alt efter beskuerens sind.

www.madameholst.com


Bente Koch

Billedkunstner   

Bente Koch´s billeder er oftest figurative eller abstrakt figurativt med gemte detaljer. Hun leger med farverne og elsker at se den måde, de understøtter hinanden og hvordan billedet arbejde sig frem uanset om det selv toner frem eller det er planlagt.

www.bentekoch.dk


Charlotte Bergstrøm

Tekstilkunstner

Charlotte Bergstrøm små visuelle vidundere skabes af stof, tyl, blonde, garn, nål og tråd som en maler bruger sine farver og pensler. Alt bygges op fra bunden fra de første skitser på tegnebrættet og akvarelblokken, til farvning af stoffet, udvælgelsen af materialer, lag på lag af stof syes fast og endeligt de tusind sting der samler motivet.

www.charlottebergstroem.com


Christian Buch

Billedkunstner

Christian Buch er autodidakt kunster der maler både surrealistiske og abstrakte værker. Fælles for hans arbejde er, at det hele har et budskab. Hans værker er levende, der er knald på farverne og mættede nuancer. Alle værkerne vil fortælle en historie. Hvad det er, det skal beskueren grave lidt efter.

www.artbychristianbuch.dk


 Kirsten Hammond Andersen

Billedkunstner

Kirsten Hammond Andersen´s arbejde bevæger sig mellem det figurative og det symbolske. Handler om drømmelignende steder, hvor poserende kvindelige figurer træder frem i billedet klar til at blive observerede og samtidige skue ind i betragteren.

www.mykira.dk


Kirsten Overgaard

Billedkunstner

Kirsten Overgaard benytter naturen som en evig kilde til inspiration. Motiverne er vidtskuende og står stærke og dynamiske med antydninger af landskabet. Med en energifyldt og intens farvepalet, maler Kirsten Overgaard med gouache, de mange variationer, som den nordiske natur byder på.

www.kirstenovergaard.dk


Søren Andersen

Billedkunstner

Søren Skovgaard Andersen fra Roskilde formidler virkeligheden til farvemættede billeder, hvor man hele tiden kan fornemme hvor man befinder dig. Det fornægter sig heller ikke at mange af motiverne er fra Roskilde og omegn, Grønland og den nordiske fjeldverden.

www.samalerier.dk


Tine Refsgaard

Multikunstner

Tine Refsgaard lytter, når hun maler. Hendes motiver opstår i processen og hun improviserer sig frem. Hendes oplevelse af at male er som en intuitiv, dansende samtale mellem materiale og menneske.

www.tinerefsgaard.dk


Poul Esting

Billedkunstner

Poul Esting blæser i sine billeder på enhver regel. Han blander teknikker og stil, som det nu passer sig i forhold til det, han vil opnå. Helt naturalistiske ansigter tegnet med blød blyant toner frem i abstrakte, impulsive ‘landskaber’. Det lyder måske enkelt, men er bestemt noget ud over det sædvanlige. Esting behersker sine midler med hårfin balance og fylder sit billedrum med poesi og atmosfære.

www.poulesting.dk


Ole Werner Munck

Multikunstner

Ole Werner Munck´s værker er yderst detaljerige. Det gør at man nærmest mister pusten, hvis man lige giver sig tid til at gå i dybden. Vender man tilbage, overraskes der med noget nyt i billedet.

www.olewernermunck.dkTil forsiden

Comments are closed.