Brøndsalen

 Et tilbageblik:

2019

Søndag den 7. april 2019 slog Fuga dørene op  til deres årlige Forårsudstilling i Brøndsalen til en uge fyldt med kunst. Der var inviteret 9 gæstekunstnere.

I år var vi så heldige at få udstillingen åbnet, kort men på rettelig vis, af  1. Viceborgmester Jan E. Jørgensen. Hyggemusik ved Konrad Hove og Max Tregart.

2018

Søndag den 18. marts 2018, slog Fuga dørene op for 14. gang til deres årlige Forårsudstilling i Brøndsalen til en uge fyldt med kunst. Der var inviteret 9 gæstekunstnere.

Igen i år var vi så heldige at få udstillingen åbnet, kort men på rettelig vis, forhenværende  1. Viceborgmester Morten Jung. Hyggemusik ved Konrad Hove og Max Tregart.

2017

Søndag den 2. april 2017, slog Fuga dørene op for 12. gang til deres årlige Forårsudstilling i Brøndsalen til en uge fyldt med kunst. Der var inviteret 9 gæstekunstnere.

Igen i år var vi så heldige at få udstillingen åbnet, kort men på rettelig vis, af 1. Viceborgmester Morten Jung.

2016

Søndag den 13. marts 2016, slog Fuga dørene op for 11. gang til deres årlige Forårsudstilling i Brøndsalen.

Udstillingen blev på rettelig vis, med fine ord, åbnet af 1. Viceborgmester Morten Jung. Den musikalske underholdning ved dette års åbning stod Frederiksberg Brass Band for.

2015

Søndag den 22. marts 2015, slog Fuga dørene op for 10. gang til deres årlige Forårsudstilling i Brøndsalen.

Udstillingen blev på rettelig vis, med fine ord, åbnet af 1. Viceborgmester Morten Jung. Udstillingen blev endvidere smykket med harpeklang ved Tine Rehling.

2014

Søndag den 6. april 2014, slog Fuga dørene op for deres årlige Forårsudstilling i Brøndsalen.

På ferniseringsdagen fuldendte Jens Søndergaard, altsax, og Thomas Bornø, piano, rammerne om en skøn udstilling.

Mange venlige tanker

Kunstnersammenslutningen Fuga

Til forsiden

Comments are closed.