Gæsteudstillere

2019

Klik på værkerne for at se flere fra samme kunstner

Gorm Biering-Sørensen


Billedkunstner

Gorm Biering-Sørensens inspiration kommer især fra naturen med alle dens former og farver. Han maler mest efter hukommelse af tidligere oplevelser med den styrke, glæde og det liv som naturen rummer.
Hans kunst er både naturalistisk og abstrakt og giver samtidig frit spil for fantasien.

www.atatelier-de-art-moderne.dk
 

Simon Spang-Hanssen


Billedkunstner og musiker

Simon Spang-Hanssens malerier inviterer beskueren på en magisk og eventyrlig rejse, hvor det foranderlige, fantasifulde og fascinerende flyder sammen. Kunstværkerne bevæger, aktiverer og engagerer beskueren. Med farverige udtryk og legende former bliver værkerne levende med poetiske og humoristiske udtryk.

www.simonspang.com
 

Joan Møllegård


Billedkunstner

Joan Møllegård s udtryk i det abstrakte har en tæt forbindelse til det naturalistiske, hvilket ses både i farver, komposition og dynamikken i lagene. Gennem lagene formidler hun vores levede liv og gør det til maleriets historie og fortælling.

www.moellegaard.net
 
  

Kate Piil


Billedkunstner

Kate Piil arbejder med abstrakte malerier hvor maleredskabet har stor indflydelse på resultatet, så farver og det grafiske kommer i fokus. Historien bag maleriet lader hun beskuren forfatte og derved være en aktiv del af værket. Portræt malerierne ynder hun at finde en god historie at arbejde med, og gøre det til det kunstneriske eksperiment.

 www.katepiil.dk/

 

 

Vike Pedersen


Billedkunstner

Vike Pedersen får inspirationen fra naturen, dens mange stemninger, såvel i byen, som på landet. Hans billeder er udført i silketryk, efter egne fotos, og acryl på lærred. Billederne kan ofte indeholde en lille historie, et tema, lidt poesi o.lign.

www.vike.dk
 

Lars Lundberg


Billedkunstner

Lars Lundberg maler billeder i den fuldstændig umiddelbare og naivistiske stil som han elskede at tegne som dreng. Hans  teknik med spartlen gør, at næser, bryster m.m. fremhæves, så billedet får en dybere dimension. Han præsenterer sine billeder uden de store fordomme, men er til skæg og ballade.

www.larslundberg.dk
 

Pernille Koch

Billedkunstner

Pernille Koch arbejder med et eventyrligt sensibelt grafisk udtryk i et univers af, genkendelige figurer, elementer, ornamenter, håndskrift, ordsprog, almindeligheder fra et liv, med et skænk af surrealisme og humor i et andet rum.

www.kunstnerportal.bkf.dk/pernille-koch
   

 

 

Robert Jakobsen


Skulptør

Robert Jakobsen´s skulpturerne er skabt som samtalepartnere. Partnere, der er i stand til at holde fast i tavsheden. En slags tavshedsholdere.
Skulpturerne fortæller myter, som i en vis forstand er uvirkelige og dog hele tiden sker. Myter er det stof, som skulpturerne materialiseres af.

 

www.robertjakobsenskulptur.dk
 
 

 

Tale Øksendal


Billedkunstner

Brugen af mønstre og figurer er karakteristiske for Tale Øksendals værker. Disse både understøtter fortællingerne, styrker symbolikken og skaber en visuel stoflighed. Tale Øksendal er i alt overvejende grad en samfundsdebatterende kunstner hvor køns politik og følelsesmæssigt afsavn er tilbagevendende temaer. I det ligger kommentaren til nutidens mellemmenneskelige relationer og vores evne til at forvalte personlig frihed.

www.taleoksendal.dk

 

Klik på værkerne for at se flere fra samme kunstner

Til forsiden

Comments are closed.