Gæsteudstillere

2018

Klik på værkerne for at se flere fra samme kunstner

Sanne Steen Villadsen

Billedkunstner

Sanne Villadsen maler ekspressivt og omfavner og omformer, overfører sine egne tanker, følelser og oplevelser til lærredet. Hun inspireres af livets mangfoldigheder, griber øjebliksbilleder hvor de melder sig, i storbyen eller i naturen. Indtrykkene bliver gemt og senere fundet frem igen og bearbejdet lyrisk og ekspressivt.

www.sanne-steen-villadsen.dk

 

Inger Bennigsen

Billedkunstner

Inger Bennigsen er inspireret af naturen, lyset, farvespil og stemningsfulde øjeblikke og maler som regel ‘noget der ligner’ men ikke som et foto – stemning og farver er vigtige elementer i hendes fortolkning af øjeblikke, som hun nogle gange når at fastholde i et foto….

www.bennigsen.dk/
 

Rikke Kiil

Billedkunstner

Rikke Kiils udtryk i det abstrakte har en tæt forbindelse til det naturalistiske, hvilket ses både i farver, komposition og dynamikken i lagene. Gennem lagene formidler hun vores levede liv og gør det til maleriets historie og fortælling.

www.rikkekiil.dk
 

Gorm Biering-Sørensen

Billedkunstner

Gorm Biering-Sørensens inspiration kommer især fra naturen med alle dens former og farver. Han maler mest efter hukommelse af tidligere oplevelser med den styrke, glæde og det liv som naturen rummer.
Hans kunst er både naturalistisk og abstrakt og giver
samtidig frit spil for fantasien.

www.atatelier-de-art-moderne.dk
 
 

Henrik Scheel Andersen

Billedkunstner

Henrik Scheel Andersens malerier af det lokale landskab er kendt og elsket langt ud over grænserne for det vestjyske.
De er på en gang nøgterne og følsomme, og vi føler, vi kender de steder han maler, selvom vi ikke har været der.

www.henrikscheelandersen.dk

 

Tove Skovly

Billedkunstner

Tove Skovlys billeder tvinger os til at gøre op med vores vante måder at betragte naturen og omverdenen på. Vi overrumples, såvel visuelt som fysisk – Og er det ikke lige præcis dén overrumpling, den fornemmelse af at miste fodfæstet, vi søger i kunsten ?

www.toveskovly.dk
 

 

Gitte Quist Jacobsen

Billedkunstner og skulptør

Gitte Jacobsen spreder glæde og forunderlighed med sine skulpturer, hvor træ, skrald og metal gennem finurlige kombinationer får nyt liv, og skaber nye unikke udtryk.
Hendes billeder er i olie og mixed media: Acryl, tusch og oliepastel, og skildrer i en naivistisk og ekspressiv stil stemninger og mangfoldige former for væren.

www.gittequist.com
 

 

Pernille Koch

Billedkunstner

Pernille Koch arbejder med et eventyrligt sensibelt grafisk udtryk i et univers af, genkendelige figurer, elementer, ornamenter, håndskrift, ordsprog, almindeligheder fra et liv, med et skænk af surrealisme og humor i et andet rum.

www.kunstnerportal.bkf.dk/pernille-koch
 

 

Søren Amsnæs

Billedkunstner

Arkitekten Søren Amsnæs billeder bærer tydeligt præg af det faglige, hvor få flader og få toner illustrerer rumlighed og lys!

www.amsnes.dk
 
 

Klik på værkerne for at se flere

Til forsiden

Comments are closed.